acum e greu de spus, pentru ca am dat-o pe mana a doi mecanici.totul a inceput cand fii-meu a bagat benzina proasta(de 95,zice el..) si scuterul nu mai avea putere, mergea doar cu 25/ora.Primul mec a desfacut motorul si l-a segmentat, a reglat supapele si a schimbat si lantul de distributie. carburator spalat. nu s-a imbunatatit nimic, doar ca incepuse sa scoata si fum negru. Al doilea, un neamt esuat in constanta, casatorit cu o romanca si cu un atelier de motoare, mi-a segmentat din nou motorul( a spus ca segmentii nu aveau cota corecta) si m-a facut de am luat bobina de inductie noua
tot nimic, doar ca acum scoate zgomotul scuterelor chinezesti si nu mai scoate fum. putere tot nu are motorul nu se accelereaza decat la vale
acum ma bate gandul ca, poate, carburatorul are orificii pe care nu am reusit sa le desfund, logic era ca. daca problema a aparut dupa alimentarea cu alta benzina( eu bagam numai 100 petrom), sa fie ceva infundat. am curatat si chiar am inlocuit carburatorul cu unul similar de la alt scuter..degeaba
asa ca m-am lasat pagubas( si crede-ma ca nu renunt usor) dar nu vreau sa ajung la final cu o gramada de piese de rezerva si cu un scuter care se "taraste" cu 15/ora! as schimba amsamblul piston/camasa/segmenti, dar nu am nici o certitudine ca asta e problema. de fapt, ca si la doctor House, problema e diagnosticarea, ca am ajuns sa ma gandesc ca ar putea sa fie ceva si la transmisie...si uite asa ajungi sa demontezi tot pentru un jigler sau mai stiu eu ce!ai idee cu ce se ocupa regulatorul de tensiune si daca el ar putea fi cauza?
This post has been edited by Clodius: 03 December 2009 - 09:20 AM